Виховання Путіна через кримське загострення: США можуть посилити санкції проти РФ - Reuters

​Адміністрація Обами відреагує на погіршення ситуації.

Ілюстрація:dt.ua

У японській фінансовій компанії Nomura International припустили, що США можуть посилити санкції проти Росії, якщо конфлікт між Україною та Росією загостриться. Про це повідомляє агентство Reuters, інформують Патріоти України.

Таке припущення висловив глава відділу кредитної стратегії в регіоні ЕМЕА Тім Еш після заяви ФСБ про запобіганням терактам у Криму з боку української диверсійної групи.

"Адміністрація Обами відреагує на подальше загострення російських відносин з Україною вимогою ввести ще більше санкцій проти Росії", - зазначив Тім Еш.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...