"Виліпили з пластиліну": Терорист "ДНР" з Чехії розповів, звідки у бойовиків танки

І знову виникає логічне запитання: "Що вони там курять?".

Павел Ботка на прізвисько Кавказ. Фото: idnes.cz.

Близько 20 громадян Чехії брали участь у військових діях на сході України по обидві сторони конфлікту. Таке припущення в інтерв'ю чеській газеті Mlada fronta Dnes висловив чех Павел Ботка на прізвисько Кавказ, що воює на боці незаконного в Україні організації «ДНР», пишуть Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Кореспондент чеського ЗМІ Адам Гайок знайшов в Донецьку трьох чехів і одного словака, які вирішили воювати на стороні «ДНР».

У своєму матеріалі журналіст зазначив, що двоє з опитаних чехів вважають порядки в Донецьку, «де повстанці ввели смертну кару і де, за даними організації Human Rights Watch, загадково зникають люди», занадто демократичними.

«Я б тиснув набагато сильніше. Зараз все стало суворіше, але раніше була справжня анархія. Не деструктивна, а в стилі хіпі. Люди можуть говорити що завгодно, але мені наплювати», - заявив громадянин Чехії на прізвисько Бегемот.

На питання, звідки в розпорядженні «ДНР» виявилися танки, Бегемот відповів, що їх «виліпили з пластиліну».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...