Вимахуючи "кузькіною матір'ю": Заступник Шойгу заявив, що Путін розповів не про всю новітню суперзброю Росії

Юрій Борисов заявив, що у Росії є "адекватні відповіді" на всі відомі види озброєння США.

Юрій Борисов. Фото: Вікіпедія.

Росія має новітні системи озброєння, інформація про яких ще не оприлюднена. Таку заяву зробив в ефірі телеканалу «Росія-1» заступник міністра оборони РФ Юрій Борисов, передають Патріоти України.

«Ми теж на місці не стоїмо. Верховним головнокомандувачем не все озвучено, що у нас є в арсеналі», - сказав він. Про нову російську зброю під час виступу перед Федеральними Зборами розповів російський президент Володимир Путін.

«Потрібно правильно оцінити виступ нашого Верховного головнокомандувача і точно визначити цілепокладання. Озвучування і оприлюднення цих новітніх систем озброєння не мало на меті ані брязкання зброєю, ані відкриття чергової гонки озброєнь», - зазначив заступник міністра.

За його словами, це попередження світу про те, що «в сучасних умовах досягти односторонньої переваги і домінувати в такій небезпечній справі як озброєння просто неможливо», тому що на все нові виклики «будуть розроблені якісь контрвизови». Борисов підкреслив, що кожна країна має секрети, але у Росії є адекватні відповіді на всі відомі види озброєння США.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...