Випустили кілька сотень ракет: Росія провела стрільби в окупованому Криму

Якщо після подій у Армянську якісь туристи наважилися відправитися на окупований півострів, то навчання мали б їм допомогти зрозуміти, де відпочивати не треба.

Росіяни провели військові навчання у окупованому Криму. Фото: УНІАН.

У Міністерстві оборони РФ повідомили про проведення навчань з відбиття "масованої атаки крилатих ракет" умовного противника в окупованому Криму, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, "з'єднання і підрозділи ППО округу успішно відбили масовану атаку мішеней, випустивши по цілям більше 500 зенітних керованих ракет".

Всього в підсумкових стрільбах, що проводилися в Ростовській і Волгоградській областях, Краснодарському і Ставропольському краях, Дагестані, Північній Осетії, на російській базі в Вірменії, а також у Криму, Абхазії і Південній Осетії взяли участь близько 2,5 тис. військовослужбовців, були задіяні понад 500 одиниць озброєння і військової техніки, в тому числі зенітні ракетні комплекси С-300В4, "Бук-М3", "Тор-М2", "Стріла-10" і "Оса", зенітні гарматно-ракетні комплекси "Тунгуска", зенітні артилерійські комплекси "Шилка".

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...