"Вирізали ціле місто, 16 тисяч - дітей, жінок, старих та вояків": Мережу сколихнув пост про російських "миротворців"

"Коли я чую, що "Украіне нужен мір", пригадуються мені страшні часи Батуринської трагедії, 310-ті роковини якої цього року", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Юрій Олегович, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Був там такий собі полковник Ніс, який так бажав миру, що вказав Меншикову на підземний хід. Пам'ятаєте, який мир настав? - вирізали ціле місто, 16 тисяч - дітей, жінок, старих та вояків. По всій Україні пронісся страшний вихор страт. А тих, кому "пощастило" - висилали до Сибіру, на Соловки та до Архангельська. А потім, в оточеному драгунами Глухові провели страшну виставу на три дії - колесували очільників козацької держави, проголосили анафему Мазепі і - здогадались? - саме так! - провели ВИБОРИ!.

Гетьманську булаву, за режисурою царя, вручили полохливому 62річному Іванові Скоропадському, і той склав присягу на вірність Петрові. Так почалась ера нащадків Івана Носа, яка після Полтавськї битви на цілі століття наперед визначила долю козацької України як однієї з провінцій хижої імперії. Невже Носи відберуть наш сьогоднішній шанс? Невже не зрозуміло, що ми отримаємо від цих миротворців? І який "мир" запанує на нашій землі?

P.S. На додачу - кілька коментарів під цією картиною від тих, що "адиннарот" - "Картинка порадовала! Называется "Уже скоро.", "хорошая картина, правильная".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...