Висловлюємо глибоке занепокоєння: "Путінські війська проникли в Європу", - Слава Рабинович

На щастя, європейці досить швидко розпізнали його сморід і посадили за ґрати декількох російських "фанатів"-бойовиків.

"Русскій мір" прийшов в Європу. Фото: dalekizori.com.

До англосаксів доходить швидше за всіх. Два англійських фаната впали в кому після нападу росіян. Тобто, гібридні війська Путіна ("нас там нет") проникли на територію ЄС і вбили двох громадян Великобританії (до речі, Олександр Литвиненко теж був громадянином Великобританії). Про це пише в своєму блозі російський фінансит Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Отже, за даними газети The Guardian, російські "вболівальники" виявилися агентами Кремля (surprise, surprise!), що працюють в силових структурах.

У статті підкреслюється, що в результаті нападу російських "фанатів" двоє англійських шанувальників футболу впали в кому (про одного говорили, що він фактично мертвий - в зв'язку зі смертю мозку). Іншими словами, уряд Великобританії звинуватив Кремль в організації замаху на життя британських громадян з використанням російських військ, тобто в застосуванні гібридної тактики, що використовується на Донбасі.

"Русскій мір" прийшов до Європи. На щастя, європейці досить швидко розпізнали його сморід, посадили за ґрати декількох російських "фанатів"-бойовиків і, треба думати, вже готують систему посиленого контролю за приїжджими з РФ, особливо якщо мова йде про масові заходи.

Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

неділя, 5 травень 2024, 20:41

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України. Як відомо, лідер Піднебесної прибу...

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...