Вижив у боях за ДАП, але постраждав у мирному житі: Біля суду у справі Коханівського правоохоронці жорстоко побили "кіборга" (відео)

Один з побитих і затриманих в залі суду - це Олександр Винниченко, який отримав важкі поранення в голову під час оборони донецького аеропорту в 2014. При мінімальних ударах по голові людина може реально не вижити.

Бійка під час суду над Коханівським. Фото:Інформаційний портал Znaj.ua

У будівлі Святошинського суду в Києві правоохоронці жорстоко побили добровольця батальйону ОУН Олександра Винниченка, який прийшов підтримати свого соратника Миколу Коханівського. "Кіборг", який вижив після поранень в боях за донецький аеропорт, отримав важкі травми голови. Про це в коментарі ObozTV заявив активіст Богдан Тицький, передають Патріоти України.

За його словами, під час побоїща силовики затримали близько 30 осіб, серед яких літні жінки - всі вони прийшли підтримати лідера "Добровольчого руху ОУН" Коханівського.

"Вони знаходяться в Шевченківському райвідділі. Їх коли затримували, то жорстоко били. Там є люди з серйозними травмами", - сказав Тицький.

Він також зазначив, що в ході інциденту затримали ще трьох журналістів: "Їх побили, а журналістські посвідчення відібрали. До райвідділу приїхало вже дев'ять карет швидкої допомоги".

Співрозмовник також сказав, що з усіх затриманих біля суду людей відпустили тільки представників преси.

"Один з побитих і затриманих в залі суду - це Саша Винниченко ... Він отримав важкі поранення в голову під час оборони донецького аеропорту в 2014 році. Він дивом залишився живий. По суті, людина - інвалід", - підкреслив Тицький.

"Він прийшов підтримати свого комбата ... Поліцейські його побили по-звірячому і кинули в райвідділ. Ми не знаємо, який зараз у нього стан здоров'я ... У нього травма голови. При мінімальних ударах по голові людина може реально не вижити", - додав активіст.

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...