Вже не Путіна: Колишня перша леді Росії змінила прізвище (документи, фото)

Екс-супутниця російського президента не лише змінила прізвище, але й провела певні операції з нерухомістю.

Екс-дружина Путіна змінила прізвище. Фото:nday.te.ua

Внаслідок проведеного розслідування з'явилися нові факти про життя Людмили Путіної, екс-першої леді РФ, після розлучення. Про це повідомив співробітник відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Георгій Албуров, посилаючись на дані розслідування Собеседника, інформують Патріоти України.

Зокрема, стало відомо, що Людмила змінила прізвище і провела певні операції з нерухомістю. Так, Алабуров опублікував довідку на квартиру Путіних у Пітері:

Це та сама квартира на 2-й лінії Василівського острова, яку Путіни отримали в січні 1995 року. Цю ж адресу Путін вказав при створенні кооперативу "Озеро", зазначає співробітник ФБК.

Алабуров повідомив, що 24 серпня 2015 року квартира перейшла Людмилі Олександрівні Очеретній, чиє ім'я та по батькові, а також дата і місце народження співпадають з даними Людмили Путіної. Тобто, судячи з усього, колишня перша леді Росії змінила прізвище.

Як з'ясувало видання, новий паспорт (серія: 45**, №8888**) на прізвище Очеретна жінка отримала 2 лютого минулого року безпосередньо в Управлінні Федеральної міграційної служби у Москві, а не в традиційному для таких випадків територіальному органі ФМС, що зайвий раз наголошує на її особливому статусі.

Зазначається, що прізвище Очеретний має голова правління Центру розвитку міжособистісних комунікацій, яким опікується екс-Путіна. Ось тільки Артуру Очеретному немає ще й 38, звертає увагу видання, в той час як Людмила Очеретна старша від нього на 20 років.

Артур Очеретний

При цьому на письмовий запит – чи пов'язують його самого (або когось із членів його сім'ї) з колишньою дружиною президента РФ якісь особисті стосунки – Артур Очеретний відповідати з певних причин не став.

Був у цивільному та без зброї: У Польщі затримали дезертира з російської армії

середа, 8 травень 2024, 12:43

У Польщі на кордоні з Білоруссю затримали дезертира з російської армії. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України. Затриманому російському солдату 41 рік. Він був у цивільному і без зброї. Усе вказує на те, що він намагався нелегально проник...

"Застосували майже всі типи озброєння": Речник Повітряних сил розкрив деталі масованої атаки РФ та спрогнозував, чи здатний ворог її повторити

середа, 8 травень 2024, 12:29

Сьогодні ворог здійснив чергову комбінованої атаку по Україні після нетривалого затишшя. Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону прокоментував ворожий удар та розповів, чи здатні росіяни його повторити, передають Патріоти України. "Це...