"И хорошего вам настроения": "Сирійський легіон" кримських окупантів скаржиться на відсутність фінансування

Військовослужбовці, які змушені обладнувати місця для проживання за власні кошти, висловлюють обурення невиплатою грошового забезпечення за виконання завдань за кордоном.

Російські військові в Криму. Фото: Відомості.UA.

Російські військові, яких готують до відправки в Сирію, скаржаться на брак матеріального забезпечення і змушені облаштовувати полігон в окупованому Криму за свій рахунок. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передають Патріоти України.

Так, за інформацією ГУР, мова йде про особовий склад 810-ї окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Чорноморського флоту ВС РФ, який проходить підготовку для участі в бойових діях на території Сирії.

Відзначається, що військові змушені витрачати власні кошти для обладнання місць проживання на полігоні. При цьому, військовослужбовці висловлюють обурення невиплатою грошового забезпечення за виконання завдань за кордоном.

"Бавовна" була вдала: Нацгвардійці знищили два склади боєприпасів росіян на Донецькому напрямку (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:43

Артилеристи Нацгвардії знищили два склади боєприпасів російських окупантів на Донецькому напрямку. Бойову роботу українських воїнів зафіксували на відео, передають Патріоти України. "На Донецькому напрямку, артилеристи Нацгвардії знищили два склади з Б...

"Путін заявив: ще трошки і буде ядерний удар": Денисенко пояснив, що це означає

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:00

"Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає: 1. В Росії прискорюють процес переговорів. 2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, пе...