"Ихтамнет": У Сирії ліквідували російського військового

Військовослужбовець загинув в результаті підриву його автомобіля на фугасі.

Ілюстрація: ЖЖ

Незалежна розслідувальна група Conflict Intelligence Team (CIT) виявила в соціальних мережах відомості про чергове загиблого в Сирії російському військовослужбовці - Олександрі Ягофарове з Оренбурга. Про це повідомляє "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

За словами родичі Ягофарова, він загинув 11 серпня в результаті підриву його автомобіля на фугасі. Похорон військовослужбовця відбулися 27 березня 2017 року. CIT припускає, що Ягофаров був членом приватної військової компанії "Вагнер", так як Міністерство оборони Росії повідомило про його загибелі.

За офіційними даними, в 2017 році загинуло тільки 10 російських військових. Проте, за даними Reuters, з початку поточного року в Сирії загинуло не менше сорока російських військовослужбовців і бійців приватних військових компаній.

Нагадаємо, раніше ветеран АТО розповів, як Росія обкатує армію на Донбасі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...