З "космічною" зарплатою: Голова НАЗК дозволяє собі 4-годинний робочий день (відео)

За минулий рік Наталія Корчак задекларувала 1 мільйон 325 тисяч заробітної плати.

Наталія Корчак. Фото:rian.com.ua

Керівництво Нацагентства з питань запобігання корупції не перенапружується. Журналісти з'ясували, що голова НАЗК Наталія Корчак йде з роботи рівно після закінчення робочого дня. Про це йдеться у розслідуванні Bihus.info, передають Патріоти України.

Так, у вівторок, 4 квітня, робочий день Корчак закінчується о 18:22, у середу – о 17:30, у четвер – о 18:22. У наступну середу очільниця НАЗК прийшла на роботу об 11:15, а поїхала о 16:05.

Тиждень спостережень за НАЗК співпав із системними проблемами у роботі реєстру декларацій. "У мене була зустріч, я зустрічалася з паном Ситником, в мене часто бувають зустрічі", - прокоментувала вона журналістам свій робочий графік.

За минулий рік Наталя Корчак задекларувала 1 мільйон 325 тисяч заробітної плати.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...