Не тільки у Тимошенко "рильце в пушку": У фінансових звітах восьми українських партій виявлено порушення

Усього у третьому кварталі 2018 року до НАЗК надійшло 276 звітів політичних партій.

До НАЗК надійшло 276 звітів політичних партій. Фото: Фейсбук.

У фінансових звітах восьми політичних партій України виявлено порушення. Про це 22 грудня повідомили у Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК), передають Патріоти України.

"Факти порушень встановленого порядку або строків подання звіту політичної партії виявлені у звітах політичних партій "Республіка", "Всеукраїнська політична партія – Екологія та соціальний захист", Партія регіонів, Партія малого та середнього бізнесу України, "Всеукраїнське об'єднання "Громадський контроль", "Всеукраїнське об'єднання "Народні герої", Слов'янська партія та Українська народна партія", – ідеться в повідомленні.

В агентстві наголосили, що за такі порушення передбачено адміністративну відповідальність. Усього у третьому кварталі 2018 року до НАЗК надійшло 276 звітів політичних партій.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...