З Новим роком! В Миколаєві невідомі в масках Дідів Морозів жорстоко побили депутата обласної ради (фото)

В результаті нападу депутат Миколаївської обласної ради від БПП Федір Барна отримав травму голови і посічену травму ноги.

Федора Барну госпіталізували. Фото: news.pn.

У четвер, 15 грудня, в Миколаєві троє невідомих в масках Дідів Морозів напали на депутата Миколаївської обласної ради від «БПП «Солідарність» Федора Барну і жорстоко побили його палицями. Про це «Преступности.НЕТ» повідомив сам Федір Барна, інформують Патріоти України.

За його словами, в результаті побиття він отримав травму голови і посічену травму ноги. Після нападу невідомі, сказавши депутату «З Новим роком!», зникли на автомобілі «Lanos» держномер ВТ5164АХ.

Сам Федір Барна госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги міста Миколаєва.

У відділі комунікації Інгульського відділення поліції факт нападу підтвердили.

Напад стався в офісному приміщенні, розташованому на території будинку на вулиці Космонавтів. При цьому автомобіль депутата зловмисники не чіпали.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...