З речами на вихід: Друг Путіна зробив "останнє" зізнання

Президент Чехії Мілош Земан не балотуватиметься на наступних виборах президента.

Мілош Земан. Фото: PolitRussia.com.

Президент Чехії Мілош Земан заявив, що не збирається висувати свою кандидатуру на майбутніх виборах у зв'язку зі станом здоров'я. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Echo24.cz, передають Патріоти України.

Зазначається, що голова Республіки страждає від діабету і став ходити з тростиною. "Земан останнім часом помітно схуд", - йдеться в тексті.

"Майже вся Чехія в очікуванні березня 2017 року, коли Мілош Земан повинен оголосити про свою можливу кандидатуру (на пост президента) на другий термін". У публікації наголошується, що Земан раніше заявляв про свій намір балотуватися на пост очільника держави, проте офіційної заяви він досі не зробив.

"Земан, який у вересні відсвяткував свій 72-й день народження, насправді зіткнувся з цілою низкою ускладнень зі здоров'ям", - сказано в тексті. Джерела повідомляють, що Земану важко дається "навіть простий спуск вниз по сходах".

Нагадаємо, Мілош Земан регулярно заявляв про свою підтримку політики президента Росії Володимира Путіна і виступав за зняття санкцій Європейського Союзу з РФ, введених у зв'язку з анексією Криму і війною на Донбасі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...