З українцями спілкуватися - собі дорожче: Яценюк розповів високопоставленому німцю за Гройсмана

Екс-прем’єр зустрівся з єврокомісаром Гюнтером Оттінгером стосовно підтримки з боку ЄС курсу реформ в Україні.

Єврокомісар Гюнтер Оттінгер. Фото: politrussia.comЛідер партії «Народний фронт» вважає, що Україні не вистачає політичного єднання. Щоб активно розвивати співпрацю з ЄС, Україні треба забезпечити єдність політичних сил в парламенті, стабільну роботу коаліції і чітке дотримання нашого курсу. Попри популізм і провокації. Про це заявив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook у понеділок, 25 липня, по завершенні зустрічі з комісаром Європейського Союзу з питань цифрової економіки і суспільства Гюнтером Оттінгером, повідомляють Патріоти України.

За словами лідера «Народного фронту», у ході зустрічі він «підкреслив особливу важливість підтримки дій Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана і нинішнього уряду»: «Політична єдність в Україні – не лише потрібна, вона – життєво важлива».
Арсеній Яценюк процитував слова Єврокомісара: «Ми дуже цінуємо всі зусилля для продовження курсу реформ в Україні.

Європейський Союз мусить зосередити свою увагу на підтримці України і забезпечити, що така підтримка залишається пріоритетом. Це – наш обов’язок. Ми повинні допомогти і захистити Україну».

«Я вдячний Гюнтеру за його глибоке розуміння важливості співпраці з Україною і за справжню партнерську солідарність з нашою країною», - додав лідер «Народного фронту».

Він нагадав про давню співпрацю із комісаром ЄС: «Саме Гюнтер Оттінгер, ще як Віце-президент Європейської комісії і комісар ЄС з питань енергетики у 2014 році, зробив великий внесок у наші спільні дії для гарантування енергетичної безпеки і незалежності України».

«Вірю, що сьогоднішній візит до Києва принесе практичні результати», підкреслив Арсеній Яценюк, зазначивши, що йдеться, зокрема, про перспективу інтеграції України в єдиний цифровий ринок ЄС, зниження роумінг-тарифів для наших громадян у країнах ЄС, експорт українських цифрових послуг і товарів.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...