"За дружбу с российским народом": Кандидат в депутати Ради роздає листівки із закликом до "братської любові"

На те, що Росія почала війну на Донбасу, кандидат в народні обранці воліє не зважати.

СкріншотНа проміжних парламентських виборах по 114 округу в Луганській області балотується скандальний харківський політик Андрій Лесик, головним гаслом кампанії якого стала дружба з Росією. Про це у своєму Facebook написав нардеп від ВО Свобода Андрій Іллєнко, повідомляють Патріоти України.

"Наші дні. Підконтрольна Україні територія. Вибори в 114 окрузі (Луганська область). Прифронтова зона. Йшов третій рік російсько-української війни. Балотується ось такой от персонаж до Верховної Ради. Листівочки роздає. Хоче дружити з російським народом. А що?" - розповів парламентарій. Лесик і раніше агітував за "дружбу" з Росією, через що ставав фігурантом скандалів і гостем у СБУ.

Нагадаємо, 17 липня 2016 року проміжні вибори народних депутатів відбудуться в 7 одномандатних виборчих округах: №23 (Волинська область), №27 (Дніпропетровська область), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), №151 ( Полтавська область), №183 (Херсонська область), №206 (Чернігівська область).

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...