За Яценюка у вогонь та воду: Аваков заявив, що Саакашвілі пропонував йому стати прем'єр-міністром

За словами міністра МВС, губернатор Одещини сказав йому, що він та Олександр Турчинов - найкращі кандидати.

Арсен Аваков. Фото: uanews.kharkiv.ua.

Глава МВС Арсен Аваков розповів про те, як голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі пропонував йому стати прем'єр-міністром України. Про це Аваков сказав в інтерв'ю Українській правді, передають Патріоти України.

"А хто він такий? У нього є мандат довіри? За нього що, голосували люди?" - говорить Аваков про Саакашвілі. "На моє запитання: що ти собі дозволяєш, сказав, що у нього ідеальна ситуація в Одесі, він піде віце-прем'єром, а хтось із НФ повинен бути іншим прем'єром замість Яценюка. Наприклад, я або Турчинов. Я кажу: Міша, про що ти говориш? А до цього він виступав на парламентських слуханнях, де говорив, що дуже любить кращого міністра Авакова", - стверджує глава МВС.

"Навіщо мені такі гойдалки? Нехай люди його оцінять, як і кожного. Я ненавиджу лицемірство, особливо як засіб завоювання довіри. Треба говорити про творення, і творити на голому популізмі зараз не можна", - додає Аваков.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...