За контрабанду лісу: Гройсман влаштував "рознос" Насірову

Насіров, у свою чергу, відрапортував, що за фактом інциденту службове розслідування вже розпочато і до кінця тижня будуть відомі його результати.

Роман Насіров. Фото:lb.ua

Гройсман "викликав на килим" голову Державної фіскальної служби Насірова з приводу гучного інциденту в Чопі, коли завдяки активістам вдалося запобігти контрабанді 24 вагонів з лісом. Гройсман висловив Насірову, що подібні інциденти без відома керівництва митниці не відбуваються, і закликав главу фіскальної служби прийняти кадрові рішення щодо чиновників митниці Закарпаття. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Гройсман зажадав від Насірова звільнення всіх винних в події, у тому числі проведення перевірки на причетність до події співробітників Укрзалізниці, екологів і лісників.

Насіров, у свою чергу, відрапортував, що за фактом інциденту службове розслідування вже розпочато і до кінця тижня будуть відомі його результати.

Нагадаємо, що мається на увазі інцидент, який трапився 17 квітня поточного року. У цей день активісти в Чопі, в зоні митного контролю вантажоперевезень, виявили 24 вагона висококласного лісу, який намагалися переправити до Словаччини.

Найцікавіше, що за документами першокласний ліс проходив як звичайні дрова. До речі, слід нагадати, що в Україні експорт лісу заборонений на законодавчому рівні.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...