За крадіжки і не тільки: Стало відомо, за що Кадиров прогнав потенційного посла Росії в Україні

Чиновник стоїть за масовими фальсифікаціями виборів у російських регіонах.

Рамзан Кадиров. Фото: ЖЖОпозиційний екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов прокоментував кандидатуру Михайла Бабича на посаду посла Росії в Україні. Свій коментар він дав журналістам в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

На прохання журналіста прокоментувати особу Михайла Бабича екс-депутат сказав: "Це одна з найбільш похмурих фігур російської політики, я не знаю чи може бути призначення гірше ніж це. Напевно, якби до вас призначили якогось Патрушева, наприклад, або Бортнікова, попереднього і нинішнього керівника ФСБ, це б і то було б менш небезпечно".

Також він додав: "Тому що пан Бабич, будучи військовим за освітою, є ще й великим бізнесменом, який зробив свої статки на розбазарюванні державних дотацій в Чечні.

Він там був прем'єр-міністром, і звідти його вигнав Рамзан Кадиров за злодійство. Після цього він займався активно політичними технологіями. Також він стоїть за масовими фальсифікаціями виборів у російських регіонах".

"Призначення пана Бабича послом означає гарантоване шпигунське гніздо", - прогнозує він. Пономарьов, закликав українське керівництво не давати згоду на такого посла.

Нагадаємо, 28 липня, Михайла Зурабова звільнили з посади посла Росії в Україні, яку він займав більше шести років.

Сьогодні з`явилась інформація про те, що кандидатура представника на Росії у Приволзькому федеральному окрузі Михайла Бабича на посаду посла Росії в Україні внесена на розгляд комітету Держдуми з міжнародних справ.

24 червня екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов, єдиний хто не проголосував за анексію Криму Росією, отримав посвідку на проживання в Україні.

Довідка: Михайло Бабич зараз займає посаду повпреда президента в Приволзькому федеральному окрузі. Бабич — виходець з силових структур, служив в ВДВ і військах КДБ, а також керував корпорацією "Антей", недовгий час був помічником глави прикордонної служби ФСБ. З 2003 по 2011 рік був депутатом Держдуми.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...