​За "Крым не бутерброд" Навальний вже не згадує. "У нас все развалилось окончательно": "Молодий Путін" розкритикував "старого" з нагоди п’ятої річниці анексії

Безпринципний імперіаліст в масці демократа демонструє гнучкість політикана, міняючи тези зі змінами настроїв електорату. Про повернення Україні, ще не згадує, але вже не повторює своє "Крым это, что, бутерброд с колбасой, чтобы его туда-сюда возвращать"

В середині березня країна-окупант святкує 5 років окупації півострова; опозиційний політик РФ вважає, що Москва "заплатила досить високу ціну", нагадують Патріоти України.

На Росії захоплення українського Криму позначився тим, що реальні доходи населення країни падають шостий рік поспіль. Про це в інтерв'ю Російській службі агентства Голос Америки заявив тамтешній опозиційний політик Олексій Навальний, пославшись на звіти Мінекономрозвитку Росії.

"Страна заплатила <...> довольно высокую плату <...> У нас здесь просто все разрушилось и развалилось окончательно, но зато значительная часть населения страны дико возбуждена по поводу внешней политики и находится в этих внешнеполитических галлюцинациях", - сказав молодий імперець.

Про те, як "авантюра" російського президента Володимира Путіна відбилася на Україні - про смерті, економіці та інше, Навальний не згадав.

За його словами, в Росії "до сих пор каждое телешоу либо об Украине (80%), либо об Америке (20%), а Россию больше не обсуждает никто".

"Даже сторонники Путина знают, что российская власть и Путин лично – это страшные воры. Но они оправдывают это какими-то другими вещами, говорят: "Пусть они страшные воры, зато их боятся американцы", и всякие другие глупости", - резюмувала "надежда России".



Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...