"За мною не заіржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу, не один раз це доводив", - Гройсман про майбутнє прем'єрство

Спікер ВР запевняє, що його уряд буде публічним, відкритим, ефективним, реформістським і буде здатен стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання та побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інститутами.

Володимир Гройсман. Фото:lb.ua

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман переконаний в ефективності свого майбутнього уряду, якщо коаліція прийме його кадрові ініціативи. Про це Гройсман сказав в ході погоджувальної ради, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"У випадку, коли буде створено, як ви сказали, "уряд Гройсмана", цей уряд буде публічним, відкритим, ефективним, реформістським і буде здатен стабілізувати ситуацію в країні - раз. Відновити економічне зростання - два. Побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інститутами - три.

Подбає і про аграріїв, і про шахтарів, і про пересічного українця. Це завдання, які має виконати уряд за уряд, який матиме підтримку українського парламенту незалежно від коаліції, опозиції, буде налаштований на те, щоб забезпечувати європейську інтеграцію нашої країни і буде мати підтримку парламенту.

І якщо буде підтримка коаліції щодо моєї кандидатури, з пропозиціями, які я вніс і ми обговорюємо з конкретним кандидатам на ті чи інші позиції в міністерства, цей уряд буде ефективним. Треба зараз більшою мірою говорити про свою готовність брати на себе відповідальність і забезпечувати підтримку таких необхідних рішень, а за мною не заіржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу і не один раз це доводив", - зазначив Гройсман.

На концерті Кобзона рекордний аншлаг за останні два роки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 13 травня

понеділок, 13 травень 2024, 7:58

Відкриття нового фронту на півночі Харківщини дорого коштує державі-агресору. То і є визначальним фактором наскільки ворогу вдасться просунутись на Харків. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.05.24 орієнтовно склали:

У окупантів за тиждень - мінус три Су-25: Експерт пояснив, що це значить для російської армії

понеділок, 13 травень 2024, 7:48

Українські військові за тиждень збили вже три російські штурмовики Су-25. Всіх “приземлили” в районі Авдіївки. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. Як зазначається, п...