За підсумками підрахунку 99% голосів: На виборах у Грузії виграла Росія

На парламентських виборах у країні перемагає проросійська "Грузинська мрія".
"Грузинська мрія" може святкувати перемогу? Фото: www.gazeta.ru.

Правляча партія "Грузинська мрія - Демократична Грузія" набирає 48,61% голосів виборців на парламентських виборах за підсумками підрахунку 99,41% голосів виборців. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ та дані ЦВК Грузії.

Станом на вечір 9 жовтня оброблено дані з 3680 виборчих дільниць з 3702. На другому місці - опозиційна партія "Єдиний національний рух", за яку проголосували 27,04% виборців.

Наразі більше жодна партія або блок не змогли подолати 5-відсотковий бар'єр для проходження до парламента. Найбільш близькі до подолання бар'єру "Альянс патріотів Грузії", який має, за останніми даними, 4,99% голосів, і партія Іраклія Аласанії "Вільні демократи", у якій 4,59% голосів.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...