Помічник Лещенка виявився членом партії "Русский блок" (документи)

Журналісти і раніше виявляли, що Лещенко допомагав повернутися в Україну людям Могилевича і співпрацював з Григоришиним.

Сергій Лещенко. Фото: "Антикор"

Помічник народного депутата від БПП Сергія Лещенка, Роман Васильняк, був членом окружної виборчої комісії в одномандатному виборчому окрузі №221 від партії «Русский блок», яка була заборонена судом в 2014 році. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Сергій Іванов, передають Патріоти України.

«Тільки що вивчив рішення суду, яким Апеляційний суд міста Києва відхилив позовну заяву представника депутата Лещенко в його процесі проти колишнього депутата Мартиненка. Звернув увагу на особу представника. Це Васильняк Роман Іванович. Людина з такими даними дійсно працює помічником Лещенко на громадських засадах», - написав він.

Згідно з даними офіційного сайту ЦВК, на виборах народних депутатів 2012 року Васильняк Роман Іванович був членом окружної виборчої комісії в одномандатному виборчому окрузі №221 від партії «Русский блок», яка була заборонена судом в травні 2014.

«Коли в листопаді минулого року я писав текст «Російські сліди» про те, як Лещенко допомагає повернутися в Україну людям Могилевича і співпрацює з Григоришиним, я навіть уявити не міг, що навколо нього так натоптано», - зазначив журналіст.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...