За підтримку Джамали на Євробаченні французьку телеведучу вимагають звільнити з роботи

Маріан Джеймс подякувала українцям за організований в соцмережах флешмоб в її захист.

За підтримку Джамали на Євробаченні Маріан Джеймс вимагають звільнити з роботи. Фото: qha.com.ua.

Французька телеведуча, співачка і актриса Маріан Джеймс, яку хочуть звільнити з роботи за підтримку Джамали, подякувала українців за слова підтримки - на сторінці Маріан Джеймс в Фейсбуці з'явилося безліч коментарів від українців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За два дні на сторінці французького коментатора "Євробачення-2016" з'явилося близько двох тисяч коментарів зі словами подяки від громадян нашої країни. Флешмоб подяки організував український блогер Андре Олексин, який кинув клич в соцмережах.

Нагадаємо, під час прямого ефіру Джеймс говорила, як сильно її вразив номер українки Джамали і закликала глядачів голосувати за неї. А після оголошення результатів, коли на екрані з'явився розчарований Сергій Лазарєв, ведуча іронічно припустила, що тепер "бідного хлопця Володимир вишле в ГУЛАГ?".

У зв'язку з цим на сервісі електронних петицій "Avaaz" з'явилася онлайн-петиція з вимогою звільнити ведучу Маріан Джеймс.

Примітно, що петицію зареєстрував громадянин з чисто французьким прізвищем Иванцевич, який стверджує, що протягом всього шоу ведуча дозволяла собі недоречні коментарі, які були "вульгарними і образливими", особливо щодо Росії і її президента Володимира Путіна.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...