Мер Дніпра зібрав досьє на педагогів-сепаратистів, які будуть звільнені з роботи

Борис Філатов наголосив, що за допомогою "обмеженого кола довірених людей" збирав "досьє" на завучів і директорів міських шкіл ще з другого дня своєї мерської каденції.

Борис Філатов. Фото:Антикор

Міський голова Дніпра Борис Філатов три роки збирав інформацію про настрої працівників сфери освіти і обіцяє звільнити директорів шкіл міста, які підтримували сепаратистські настрої. Про це сам Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Більше 30 (!) відсотків претендентів, починаючи з 2014 року, в соцмережах або непублічно підтримували сепаратистські настрої, висловлювали презирство до власної країни і дуже любили суміжну державу. Доходило до того, що деякі в фейсбуці писали за Україну, а в «однокласниках» - за ЛДНР і Росію! Тепер вони всі або будуть звільнені, або не прийняті на роботу. Юридично бездоганно. Без можливості відновитися через суд. Краще просто не подавайте на конкурс", - пише він.

Крім того, Філатов акцентував, що за допомогою "обмеженого кола довірених людей" збирав "досьє" на завучів і директорів міських шкіл ще з другого дня своєї мерської каденції.

Як відомо, в лютому цього року Борис Філатов звільнив заступника міського голови Світлану Єпіфанцеву за слова про те, що українська мова "заважає культурі".

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...