Масове звільнення комунальників: Окупований Луганськ завалили сміттям (фото)

Прибиральникам та двірникам бойовики урізали і так невелику зарплату, тому працювати практично задарма бажаючих нема.

Фото:Сегодня

В окупованому Луганську гостро постала сміттєва проблема. З окремих районів захопленого бойовиками міста сміття не вивозиться вже кілька тижнів. Особливо гостро проблема стоїть в приватному секторі, де дороги завалені сміттєвими пакетами, що виділяють сморід, передають Патріоти України.

Сміттєвий колапс торкнувся і тимчасово підконтрольних терористам "ЛНР" довколишніх до Луганська населених пунктів. Луганчани скаржаться, що багато сміття в східній і північній частині Луганська, особливо в Кам'янобродському районі і в Малій Вергунці.

Причина чергової проблеми, яка звалилася на Луганськ - масове звільнення працівників комунальних служб. "Влада" "ЛНР" скоротила зарплату бюджетникам, що дуже сильно вдарило по комунальниках. Оскільки на їх прохання ніхто з окупантів не звертав увагу, люди стали звільнятися. І тепер в Луганську та інших містах "ЛНР" відчувається гостра нестача прибиральників, двірників тощо.

Луганчани стали спеціально виносити сміття за свої двори і складати його на найвидніших місцях. Пакети для сміття кладуть біля доріг або ж вішають на стовпах ліній електропередач.

За словами жителів Луганська, якщо найближчим часом ситуація з вивезенням сміття не вирішиться, в місті почнеться справжня сміттєва катастрофа на зразок тієї, яка вже була в Луганську в 2014 році, коли сміття не вивозили близько місяця.

Джерело: Сегодня

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...