​Ленінськими місцями: За постановою суду подруга Симоненка дивитиметься на світ з-за грат своєї камери (відео)

Запальній комуністці Александровській призначили арешт без прави застави. Якщо все піде добре, вийде на волю років за 10.

Екс-нардепу від КПУ присудили арешт на два місяці без права внесення застави. Підозрювану одразу ж доправили до ізолятора, зазначають Патріоти України. На оскарження цього рішення у захисників комуністки є п'ять діб.

Проти 67-річної колишньої депутатки Харківської облради і екс-народного депутата від КПУ відкрито кримінальне провадження за двома статтями – зазіхання на територіальну цілісність України та підкуп депутатів.

У цій справі також фігурує її син Олександр. Зараз цей чоловік оголошений у розшук і переховується у Росії. Підозрювана Александровська всі обвинувачення на свою адресу відкидає, називаючи справу політично вмотивованою. За статтями, за якими обвинувачується екс-депутатка, їй загрожує покарання до 10 років ув'язнення.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...