​За рахунок платив Плотницький: Савченко розповіла за зустріч у мінському ресторані з ватажками "ЛДНР", і закликала Україну почути шахтарів та хліборобів ОРДЛО (відео)

Нардеп від «Батьківщини» не вбачає нічого страшного у своїх прямих перемовинах з терористами. І закликає Україну до співпраці з керівництвом терористичних республік.

За словами Савченко, ініціатором зустрічі була вона сама, а організовували перемовин "люди, які співпрацюють із усіма сторонами конфлікту на Донбасі", повідомляють Патріоти України. Про це вона заявила в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна". №1 "Батьківщини" заявила, що жодних обіцянок про обмін полоненими на зустрічі з так званими лідерами "ДНР" і "ЛНР" не давала.

"Хто вам сказав, що я давала якісь обіцянки? Про обіцянки не йшлося. Логіка прямих перемовин, що не всі люди уміють їх вести, я вже неодноразово говорила, що Мінський формат потрібно переформатовувати, тому що люди, які пройшли цей шлях на своїй шкірі, вони можуть краще розумітися на тонкощах такого процесу, як перемовини", - зазначила вона.

При цьому Савченко наголосила, що мова на зустрічі йшла виключно про обмін полоненими і ні про що більше.

За її словами ініціатором зустрічі була вона, а організовували перемовини люди, які співпрацюють із усіма сторонами конфлікту на Донбасі. "Я ініціювала зустріч, ще коли вийшла з в`язниці. Перше, що тоді сказала, що я готова говорити з тією стороною. Через перемовників (була організована зустріч, - ред.), які вже неодноразово працювали і працюють і з тою стороною, і з Україною. Це наші люди і це не тільки Володимир Рубан, це до шести осіб, які визволяли людей і неодноразово займалися обміном", - сказала вона.

При цьому Савченко підтвердила, що на зустрічі у Мінську з нею були не лише Плотницький і Захарченко, а ще декілька людей. "Ці люди є представниками російської мінської сторони - Шкряба та Балуєв", - додала вона.

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...