За себе і за сусіда: Активісти показали, як нардепи сьогодні масово "кнопкодавили" (відео)

У кнопкодавстві були помічені депутати з групи "Партія Відродження", "Опозиційного блоку" та "Народного фронту".

Нардепи під час голосування тиснули кнопки не лише за себе. Фото:Скрін відео

Сьогодні у Верховній Раді зафіксоване масове не персональне голосування за один із законопроектів щодо судової реформи. За колег тиснули кнопки 10 народних депутатів. Про це повідомляє громадський рух "ЧЕСНО", передають Патріоти України.

Зокрема, у кнопкодавстві помічені депутати з групи "Партія Відродження" Антон Яценко, Євген Геллер, Віталій Хомутиннік, Дмитро Святаш, Віктор Бондар і Станіслав Березкін. Березкін та Святаш відкрито голосували за інших депутатів, Яценко проголосував за трьох, а Геллер і Хомутиннік ймовірно голосували за колег, прикривши їхні місця своїми тілами.

Крім того, у кнопкодавстві помічені представник "Опозиційного блоку" Михайло Добкін, а також Сергій Фаєрмарк, Олександр Кірш та Андрій Река з "Народного фронту".

Масове порушення відбулося під час голосування за законопроект №6232 "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів", який у першому читанні підтримали 253 парламентарі.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...