​За стандартами НАТО: Міноборони показало нову форму українських військових (відео)

За рівнем якості, пояснили в міністерстві, форма не поступається британському аналогові.
Нова форма українських військових

Обмундирування шитимуть уже на наступну зиму, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Однак шитимуть її, коли ця зима вже буде позаду. Річ у тім, що якісні матеріали для такої форми в Україні ще навіть не випускають. Та й із великим замовленням підприємствам важко впоратися швидко.

Роботу планують почати в середині цього року. Із тим, аби військові отримали все це до наступної зими.

Зараз для бійців української армії відкрили спеціальну "гарячу лінію" для скарг на відсутність або перебої з формою нинішнього зразка. Її номер 095 911 0569. Лише протягом години після початку роботи на телефон подзвонило п'ять осіб.

Кожну скаргу вивчатиме робоча група. Писати можна і на спеціальну електронну адресу Міноборони і його сторінку у Facebook.

"Є багато питань, що надходить неякісна форма. Все буде перевірено та надано відповіді", - пообіцяв керівник робочої групи при міністерстві Дмитро Марченко. На початку місяця у штабі АТО відзвітували про забезпечення військових зимовою формою. Керівництво АТО запевнило, що це питання вже вирішене на 100%.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...