За транш будемо розплачуватися підвищенням пенсійного віку і закриттям сільських шкіл, - Іван Крулько (відео)

Нардеп від "Батьківщини" Іван Крулько переконаний, що влада повинна перестати надіятися на закордонні позики, а думати над тим, як запустити власну економіку.

МВФ виділив Україні транш в 1 мільярд доларів. Фото: glavcom.ua.

Підвищення пенсійного віку, жорсткіші вимоги до виходу на пенсію і закриття шкіл – це має виконати Україна взамін кредитам. Так сказав народний депутат від Батьківщини Іван Крулько, передають Патріоти України з посиланням на ictv.ua..

Офіційному Києву доведеться піти на радикальні реформи. Побороти корупцію, покращити судову систему, почистити банківську сферу від недобросовісних гравців. А головне – скоротити бюджетні видатки – аби жити за реальними можливостями.

Крулько стверджує, що МВФ вимагає від України збільшити пенсійний вік та закрити невеликі сільські школи, перевівши дітей у більші.

– Передбачено підвищення пенсійного віку, жорсткіші відрахування з доходів громадян в пенсійний фонд і більш жорсткі вимоги до виходу на пенсію взагалі і отримання, хоча б, мінімальної пенсії, – каже депутат від Батьківщини Іван Крулько.

Чимало економістів закликають владу не сподіватися лише на закордонні позики, а думати, як запустити власну економіку та підтримати національного виробника.

Саме від співпраці з МВФ залежать і інша фінансова підтримка Заходу. Уже найближчим часом ми можемо отримати 1 мільярд доларів позики від Америки та ще 600 мільйонів євро від Європи.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...