​За три дні до виборів: Останнє соцопитування по Трампу та Клінтон

Кандидатка від Демократичної партії утримує невелику перевагу над епатажним республіканцем

Кандидат в президенти США Хілларі Клінтон випереджає свого головного суперника - республіканця Дональда Трампа на 5 процентних пунктів. Про це говорять дані опитування Reuters/Ipsos, опублікованого в п'ятницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Опитування було проведено з 30 жовтня по 3 листопада. За Клінтон готові проголосувати 44% потенційних виборців, Трампа підтримують - 39%.

Опитування Reuters/Ipsos протягом минулого тижня демонструвало відрив Клінтон на 4-7%, в той час як інші опитування показували, що президентські перегони стають більш конкурентоспроможними. Так, опитування Real Clear Politics показало, що в кінці тижня Клінтон скоротила відрив від Трампа з 5 до 2 процентних пунктів.

Нагадаємо, що 58-мі вибори голови американської держави заплановані на вівторок, 8 листопада 2016 року. Спочатку виборці обиратимуть президентських вибірників, які, в свою чергу, оберуть президента і віце-президента.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...