За ціною "Ланоса": Стало відомо, за скільки Ляшко "орендує" броньований Cadillac у свого радника (відео)

Вартість броньованого Cadillac Escaladе - від $150 тис. Офіційно авто записано на радника Ляшка – Олександра Гулака.

Олег Ляшко. Фото:Факти - ICTV

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко пересувається на броньованому Cadillac Escaladе, який записаний на його радника. Користування цим авто Ляшко в декларації не вказав. Про це йдеться в розслідуванні програми Наші гроші, передають Патріоти України.

Ляшко мешкає в Козині в будинку, який він купив на початку року за 15 млн грн. Стверджує, що в кредит, але офіційного підтвердження про позику не має. Офіційно у його власності Mercedes S550 і Land Cruiser, дружині належить Mazda CX-5.

Але вранці з двору маєтка Ляшка виїжджає броньований Cadillac Escaladе. Варість такого авто – від $150 тис.

У фінзвіті партії балансова вартість машини - 1 млн 800 тис.

До речі, Ляшко у своїй декларації не вказав, що користується Cadillac Escaladе, хоча його неодноразово фіксували на цій автівці біля Верховної Ради.

Офіційно авто записано на радника Ляшка – Олександра Гулака. Він є членом "Радикальної партії", у 2014 році балотувався у народні депутати, але не пройшов. У заяві до Центральної виборчої комісії чоловік не вказав місце роботи, лише зазначив, що тимчасово не працює.

За вартість оренди броньованого Кадилака лідера Радикальної партії в Києві неможливо взяти автомобіль у жодному з прокатних агентств. Зате в приватних оголошеннях можна знайти інформацію про оренду "Ланоса" в службу таксі за таку суму.

Як стало відомо, оплачується така "оренда" з державної кишені. Вартість оренди броньованого Кадилака становить 6500 гривень на місяць.

Ляшко, як і його дружина, ніколи не мав власного бізнесу. З 2006 року він вже чотири скликання поспіль є народним депутатом, до цього працював журналістом. Починав свою кар’єру, як розповідає сам Ляшко, у колгоспі. Зараз у його сімейній скарбниці 30 млн грн, 21 млн грн з яких – готівкою.

Нещодавно Ляшко вніс зміни до декларації про отримання 270 тис грн від надання в оренду майна Олександру Миколайовичу Риженкову.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...