За вбивством Гандзюк стоїть людина з БПП - ЗМІ

Помічник народного обранця від БПП підозрюється в передачі коштів "за роботу" організатору злочину проти херсонської активістки.

Нардеп від БПП Микола Паламарчук. Фото:соцмережі

У справі активістки і чиновниці Херсонської міськради Катерини Гандзюк фігурує помічник народного депутата від БПП Ігор Павловський, якого на даний момент немає в офіційних підозрюваних. Про це повідомляють Патріоти України.

Помічник нардепа Ігор Павловський підозрюється в передачі коштів «за роботу» організатору злочину проти активістки Катерини Гандзюк, яка померла 4 листопада в лікарні. Павловський вже був допитаний з цього приводу, однак поки не затриманий. Хоча він, так само як і Сергій Торбін, міг би допомогти слідству вийти на замовників злочину.

За інформацією видання, Ігор Павловський - помічник нардепа від БПП Миколи Паламарчука, згідно з відкритими даними - заступник громадського формування з охорони громадського порядку «Чорний туман». Організація була створена в 2018 році в Новій Каховці. До неї входять колишні бійці добробатів, учасники бойових дій. Інші місцеві ветеранські об'єднання звинувачують «Чорний туман» в «кришуванні» інтересів Паламарчука.

Як повідомляють ЗМІ, Микола Паламарчук - народний депутат від БПП, колишній працівник органів внутрішніх справ, генерал поліції. Вважається «смотрящим» президента Петра Порошенка по Херсону, неодноразово звинувачувався в корупції і рейдерстві сільгосппідприємств.

Нагадаємо, в неділю, 4 листопада, у віці 33 років в лікарні через обрив тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк. 31 липня в Херсоні невідомий хлюпнув кислотою їй в обличчя. Жінка отримала 35% опіків шкіри і сильне пошкодження лівого ока.

Слідство підозрює в скоєнні нападу на Гандзюк п'ятьох колишніх учасників АТО. Це - В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук. Всі, крім Торбина, зізналися в скоєному.

Джерело: The Newsroom

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...