За власною ініціативою: У Туреччині прокоментували візит турецької делегації до Криму

Делегація не отримувала дозволу Міністерства закордонних справ Туреччини на цей візит.

Неофіційна делегація Туреччини в анексованому Криму. Фото:QHA

У політиці Туреччини по відношенню до України немає ніяких змін. Про це, коментуючи візит неофіційної делегації з Туреччини до Криму, заявив прес-секретар МЗС Туреччини Хюсеін Мюфтюоглу, передають Патріоти України з посиланням на агентство Anadolu.

"Анкара, як і раніше, підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, частиною якої є півострів Крим", - запевнив він.

За словами Мюфтюоглу, неофіційна делегація з Туреччини відвідала Крим із власної ініціативи, не отримавши дозволу Міністерства закордонних справ країни.

Як повідомлялося раніше, неофіційна делегація з Туреччини провела переговори в Криму, виступивши із заявою для російських ЗМІ.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...