"Заборона Меджлісу дорівнює оголошенню війни кримським татарам": Джемільов різко відповів на рішення Поклонської

Один з лідерів кримських татар наголосив на систематичному порушенні прав кримських татар на анексованому півострові.

Мустафа Джемілєв. Фото:telegraf.com.ua

Голова Меджлісу Мустафа Джемілєв прокоментував рішення так званого прокурора анексованого Криму Наталії Поклонської щодо заборони діяльності кримськотатарської організації на території півострова. Згідно з даними, наданими інформагентством Анадолу, Джемілєв жорстко відповів на подібне рішення російської сторони. Він зазначив, що РФ припинила діяльність одного з органів уряду, який вибрав народ, передають Патріоти України.

"Заборона Меджлісу дорівнює оголошенню війни кримським татарам", - заявив голова Меджлісу. За словами лідера кримськотатарського народу, останнім часом помітно збільшився тиск на кримських татар.

Джемілєв також відзначив систематичне порушення прав людини на півострові. "Проводяться обшуки", - підкреслив він, додавши про те, що аналогічним діям вже ніхто не дивується.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...