Загострення в зоні АТО: Бойовики били з зенітки по українським військовим під Мар'їнкою

Бойовики продовжують здійснювати провокаційні обстріли.

Терористи. Фото: ЖЖ

Обстановка у зоні АТО залишається напруженною – протягом доби бойовики 29 разів порушували тишу. – Так, по опорному пункту неподалік Мар’їнки ворог вів прицільний вогонь з гранатомета, стрілецької зброї та застосував зенітну установку, – повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

Крім того, у районі Донецького аеропорту терористи з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти в Опитному та Пісках. Читайте: Кремль у пастці – грядуть вибухонебезпечні протести По позиціях українських військ неподалік Новгородського стріляв ворожий снайпер. Неспокійно було й неподалік Авдіївки, де окупанти з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї вели вогонь по нашим укріпленням.

Кращі за Starlink: Вироблені в Україні супутникові системи везуть в РФ для окупантів. У окупантів на фронті вже 22 000 екземплярів Gilat SkyEdge — ЗМІ (відео)

четвер, 9 травень 2024, 4:15

Лише за минулий рік у Росію поставили цього обладнання на приблизно 5 мільйонів доларів. Системи Gilat SkyEdge завозять у Росію через інші країни, але у митних документах вказане їх українське походження. . Завод американської компанії Jabil Circuit в...

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...