Загострення в зоні АТО: Мар'їнку обстрілюють ворожі снайпери

Бойовики продовжують провокаційний вогонь.

Терористи. Фото: ЖЖ

У Мар'їнці проросійські бойовики використовують проти українських військових снайперів. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"Активність кремлівські загарбники проявили в районі Мар'їнки. У сутінках і в нічний час вони 15 разів використовували проти українських воїнів своїх снайперів, вогонь з озброєння БМП, стрілецької зброї, гранатометів і мінометів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що з забороненої зброї бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу Славного, Тарамчука і Широкіно. А зі зброї меншого калібру в районах Станиці Луганської, Верхньоторецька, Трьохізбенка, Гранітного і Красногоровки.

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...