Загострення в зоні АТО: Снайпери обстріляли три блокпости українських бійців на Донбасі (відео)

Позиції поблизу Мар'їнки, Пісків і Новгородського обстрілювали снайпери. Двічі неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 мм ворог вів поблизу Опитного.

Ілюстрація: ЖЖ

У суботу, 27 лютого, терористи і російські найманці 19 раз обстріляли опорні пункти збройних сил України. Такі дані надав прес-центр штабу АТО станом на 18:00, передають Патріоти України.

Зокрема, по позиціях наших бійців поблизу Чермалику терористи випустили 10 мін з міномета калібру 82 мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по опорним пунктам у районі Опитного, Мар'їнки і Луганська.

Позиції поблизу Мар'їнки, Пісків і Новгородського обстрілювали снайпери. Двічі неприцільний вогонь з мінометів калібру 82 мм ворог вів поблизу Опитного.

В АТО зазначили, що українські військовослужбовці неухильно дотримуються Мінських домовленостей і ведуть вогонь тільки із дозволеного озброєння.

"Перекладання на ВСУ відповідальності за власні військові злочини є характерною ознакою роботи російської інформаційно-пропагандистської машини", - йдеться в повідомленні.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...