Загострення в зоні АТО: Терористи атакували українських бійців неподалік Миколаївки та Новотроїцького (відео)

Відбулися бойові зіткнення.

Терористи. Фото: ЖЖУ районі проведення АТО ситуація суттєво загострилася. Щодоби НЗФ збільшують кількість обстрілів, дедалі частіше застосовуючи міномети, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

По наших опорних пунктах в Зайцевому противник, окрім мінометів калібру 120 мм, відкривав вогонь з самохідної артилерійської установки. Під мінометні обстріли противника потрапили також позиції Збройних Сил України в районі Комінтернового, Гнутового, Широкіного, Красногорівки, Мар'їнки та Майорська.

Неподалік Миколаївки та Новотроїцького відбулися бойові зіткнення з ДРГ бандформувань. З гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні наші опорні пункти біля Гранітного, Новгородського, Опитного, Пісків, Авдіївки та шахти Бутівка. На Луганському напрямку ворог вів вогонь по українських позиціях в Трьохізбенці та Сокільниках. Загалом за минулу добу проросійські бойовики 79 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...