Загибель військово-транспортного борту у Сирії: Кількість мертвих росіян зростає

На борту літака Ан-26, який зазнав катастрофи при заході на посадку на аеродромі Хмеймім, перебували 33 пасажири і 6 членів екіпажу.
Ан-26 впав при заході на посадку. Фото: Рейтерс.

На борту російського військово-транспортний літака Ан-26, що розбився у Сирії, було 39 людей, а не 32, як повідомлялося раніше. Про це повідомили в Міноборони РФ, інформують Патріоти України із посиланням на "ТАСС".

"За уточненими даними, на борту транспортного літака Ан-26, який зазнав катастрофи при заході на посадку на аеродромі Хмеймім, перебували 33 пасажири і 6 членів екіпажу. Всі вони військовослужбовці Збройних Сил РФ. Вогневого впливу на літак не було", - повідомили в Міноборони.

Як повідомлялося, у вівторок, 6 березня, у Сирії при заході на посадку розбився російський військово-транспортний літак Ан-26. Причиною авіакатастрофи, за попередньою інформацією, могла стати технічна несправність. Вогневого впливу по літаку не було, заявили в російському Міноборони.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...