Захарченку та Плотницькому настала "торба"? - Після візиту Гризлова до Києва лідерів "молодих республік" не приймають у Москві

Можливо, Москва боялася, що про візит делегації дізнається українська розвідка, що могло завадити планам Гризлова на перемовинах в українській столиці.

Борис Гризлов. Фото:vlada.io

Секретна поїздка делегації "міністрів" "ДНР/ЛНР" в Москву була скасована через візит до Києва представника РФ у Тристоронній контактній групі по Донбасу Бориса Гризлова. Про це повідомляє Газета.ру з посиланням на власне джерело, зазначають Патріоти України.

Як розповіло джерело, зустріч ряду "міністрів" Л/ДНР в Москві з представниками російської влади повинна була відбутися 13 січня.

"Після візиту до столиці міністри повинні були роз'їхатися по різних російських регіонах для налагодження двосторонніх економічних відносин. Проте напередодні приїзд міністрів скасували - якраз на тлі новин про приїзд Гризлова до Києва.

Можливо, це пов'язано з тим, що українська розвідка швидко дізналася б про приїзд міністрів у Москву. А це стало б додатковим подразником при переговорах Гризлова в Києві", - відзначило джерело.

Як повідомлялося раніше, напередодні Київ відвідав Борис Гризлов. Він провів переговори з Леонідом Кучмою, в ході яких обговорювався порядок денний засідання Тристоронньої контактної групи.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...