​"Захід-2017": У Генштабі вказали напрямок удару, здатний прорвати нечисленні заслони НАТО і вивести росіян на оперативний простір Польщі та Прибалтики

Най божевільніші стратеги в Кремлі спокушаються на швидкий Бліцкриг, благо така можливість дійсно є. Розрахунок може бути лише на те, що Захід не наважиться на ескалацію з ядерною надпотугою і нарешті погодиться задовольнити амбіції Путіна

Під час масштабних військових навчань "Захід-2017" російські війська можуть спробувати пробити "коридор" в сторону Калінінградській області.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив спікер Генерального штабу Збройних сил Владислав Волошин, зазначають Патріоти України.

Військовий підкреслив, що не дивлячись на заяви Москви про те, що Росія нібито ввела в Білорусь лише 3 тисячі вояків, скільки їх буде насправді, ніхто не знає.

Волошин також нагадав, що Білорусь і Калінінградську область Росії роз'єднує т.з «Сувалкський коридор».

"Це досить невелику відстань, це Польща і Литва. І провести в цьому коридорі таку операцію з "іхтамнетами"досить просто. Як показали події в Криму і на Донбасі ... Їх там теж "не буде". Вони так само можуть заховати їх в Білорусі і сказати: "Це не наші військові", - переконаний Волошин.

Полковник також наголосив, що за такого сценарію, виходячи з наявного співвідношення сил, окупація Прибалтики буде майже неминучою, а на польському напрямку на першому дихання реально просунутись впритул до Варшави.

Не важко здогадатись, що зупинити такий варіант НАТО може тільки масованими ракетними ударами та ударами ВПС, зазначають ПУ. А це вже повноцінна війна з ризиками ескалації до світового ядерного конфлікту. Безумство. Поставити світ на край знищення, щоб пропихнути план Путіна по перерозподілу зон впливу у Східній Європі.

Можна стверджувати, що така авантюра не можлива навіть для Кремля. Якщо б не одне але. В РФ вже давно рішення приймає одна людина. Людина у котрої старіння супроводжується зростанням комплексу Наполеона, мріями великого «собирателя земли русской» і психічними відхиленнями. Людина, котрій можливо залишилось недовго, і котра схоче на останок «хлопнути дверима».

Тому дуже важливо всім, хто поряд з ВВП, і збирається ще пожити на цьому світі, усвідомлювати всю хибність самовбивчого плану, що шантаж про «ядерний попіл» не пройде і Захід першим вже не «кліпне очима». Саме для цього на найнебезпечнішому напрямку НАТО розмістило американський підрозділ. Звісно, декілька «Абрамсів» не в змозі зупинити ударне угруповання росіян у Сувалкському коридорі. Однак це чіткий сигнал - «кримської прогулянки» тут не чекайте. Якщо загине хоч один американський боєць, це стан війни зі Сполученими Штатами, зі всіма можливими наслідками.

Сувалкський коридор - прикордонна смуга довжиною близько 100 кілометрів, яка відділяє територію Білорусі від Калінінградською області Росії. Наразі по цій території проходить державний кордон Польщі з Литвою.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...