Захід продовжує показово чавити "чекістську" мережу Кремля: Чехія викрила мережу російських шпигунів

Складається враження, що держави Заходу спеціально влаштували череду арештів російських агентів. Адже найкрий їх всіх водночас - не вийшло б того інформаційного ефекту, який так сильно б'є по кремлівській пропаганді і дуже дошкуляє самолюбству Москви.

Чехія позбулася російських шпигунів. Фото: соцмережі.

У поточному році в Чехії була викрита діяльність однієї з російських спецслужб. Про це повідомила глава Служби інформаційної безпеки (BIS) Міхала Коуделкі, інформують Патріоти України із посиланням на прес-службу відомства.

Крім того, як нагадує BIS, в зв'язку з отруєнням у Великобританії колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля були вислані з країни троє російських офіцерів розвідки, які працювали в Чехії під «дипломатичним прикриттям».
Коуделкі стверджує, що за останні п'ять років припинено діяльність десятків російських і китайських співробітників розвідки.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...