Залишився "голий-босий"? Суд заарештував все майно Насірова

Відсторонений голова ДФС вже не вивчає можливості отримання дозволу виїхати на лікування в США, тому прийняв рішення про проходження лікування в Україні.

Роман Насіров. Фото:Bigmir.net

Суд заарештував все наявне в державному реєстрі нерухоме майно відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це Українським Новинам повідомив його адвокат Олександр Лисак, передають Патріоти України.

"У нього заарештовано все майно, включаючи те, яке було вилучено", - сказав він. За словами адвоката, Насіров вже не вивчає можливість отримання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

Лисак повідомив, що суд двічі відмовив у цьому його клієнту і він прийняв рішення про проходження лікування в Україні.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...