Зам Авакова, який переатестовує поліцію, підтримував силовий розгін Майдану і захоплюється Сталіним (фото)

Володимир Карасик вважає, що жителі Західної України - це "бандерва і бидло".

Володимир Карасик. Фото: Однокласники

Заступник голови Громадської ради при МВС Володимир Карасик, призначений міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, має симпатію до Росії та її президента Володимира Путіна, вважає радянського тирана Йосипа Сталіна - гетьманом, і вважає що жителі Західної України - бидло. Про це повідомив волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Трохи зради з надією на адекватну реакцію НацПоліції та СБУ. Знайомтесь - вова карасік. Заступник голови Громадської ради при МВС. Клоун з ксівою якоїсь чергової міжнародної поліцейської авто корпорації", - написав волонтер. Сторінка екс-полковника у соцмережах рясніє його фото у формі. Однак з’ясовується, що з лав МВС Карасик був звільнений без права носити форменний одяг.

Персонажу подобається Росія, Путін і ліваки. І Ленін

І Сталін - гетьман. Про Сталіна це дослівно, там є скріншот. А западенці Карасіку - бандерва і бидло", - пише волонтер

Сініцин обурюється, що тепер "Карасік пристосовується до будь-якого середовища, і зараз пристосувався, правда дуже палиться. Карасік потер більшсть своїх записів тих часів. Але дещо залишилось до сих пір, і дещо заскрінили. Хоча карасік продовжує зашкварюватись ледве не щодня. З комічного - там є фото де карасік домалював себе біля Кучми і Кравченка",- пише він.

Роман Сініцин пропонує подивитись фото і скріншоти.

Соцмережі:

Однокласники

http://ok.ru/vladimir.karasik

Фейсбук

https://www.facebook.com/vladimir.karasik.5

"Я не знаю, правда, у яку конкретно комісію з переатестації входить входив цей сєпарський клоун, не зустрічав його в жодній, хоча комісій багато тому не відкидаю. Але це дно", - написав волонтер.

Нагадаємо що це вже не перший випадок, коли в лавах поліції на високих посадах перебувають одіозні персонажі. Зокрем, 14 березня під час зустрічі з головою Нацполіції начальник Вінницького облуправління Антон Шевцов подав рапорт про звільнення, і Хатія Деканоїдзе його підписала. Невдоволення верхівки МВС Шевцовим пов'язано з відео, на якому той 9 травня 2014 року бере участь у військовому параді в окупованому Севастополі і спілкується з журналістами телеканалу "Росія".

Раніше у кримчанина Шевцова в соцмережах знайшли спільне фото з депутатом Держдуми Миколою Валуєвим. Крім того, були знайдені свідчення того, що його дружина живе в окупованому росіянами Севастополі. Це стало приводом для того, щоб звинуватити поліцейського в сепаратизмі.

Шевцов, своєю чергою, повідомив, що звинувачення в сепаратизмі надійшли від активістки, члени родини якої фігурують в одному з проваджень із видачі дозволів на зброю людям з не зовсім зрозумілою репутацією. Шевцов у своєму Фейсбуці визнав, що в Криму на параді був.

14 березня Шевцов також оприлюднив результати перевірки СБУ, яка не знайшла підтвердження звинувачень у сепаратизмі. Увечері 17 березня СБУ затримала екс-голову Нацполіції Вінницької області Антона Шевцова, який намагався втекти до Росії. Відносно Шевцова зареєстровано кримінальне провадження за державну зраду. Однак після збігу 72 годин правоохоронні органи не змогли предявити йому звинувачення і суд був змушений відпустити Шевцова.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...