Замахнувся на святе - "жінку у білому": У Шустера пояснили, чому вигнали Лещенка з ефіру

Сам Лещенко розповів, що його попросили залишити студію через невдоволення Юлії Тимошенко.

Сергія Лещенка вигнали зі студії "Шустер Live". Ілюстрація:iamir.infoНардеп Сергій Лещенко намагався пропіаритися, залишившись в ефірі з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко. Він хотів її "потролити", тому його і попросили залишити телешоу. Таким чином генеральний директор телеканалу 3s.tv Павло Єлізаров прокоментував заяву народного депутата від Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка про те, що ведучий програми Шустер LIVE Савік Шустер попросив його покинути студію через невдоволення лідера фракції Батьківщина Юлії Тимошенко. Про це Єлізаров написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Єлізаров звинуватив Лещенка в тому, що він практикується в "дешевому піарі", як свого часу це робив екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "Очень жаль, что Сергей пытается паразитировать на дешевом пиаре (именно так поступал Яценюк, изображая врывание в студию, будучи загримированным и опетличенным). Сегодня Сергей был приглашён на блок о назначении прокурора. Никакого отношения к тарифам он не имеет и соответственно не был приглашён.

Он захотел остаться и "потроллить" Тимошенко. Не считаю, что достойно выстраивать свой пиар на обгаживании нашей площадки. Если все его расследования выстроены на таких же домыслах, то это очень грустно" - написав Єлізаров.

У коментарях Лещенко відповів Єлізарову : "Странно, потому что в студии Елизаров озвучивали другую причину, почему я должен уйти и не злить своим присутствием Тимошенко. И, кстати, если я не имею отношения к тарифам и должен уйти, то какое отношения к тарифам имеет Ставнийчук, Юринец, Добродомов или Пискун, которые остались в студии во время бенефиса Тимошенко?"

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...