Заради членських внесків?: Генсек Ради Європи поїхав в Москву, щоб повернути Росію в ПАРЄ

11 жовтня ПАРЄ вже зробила перший крок до зняття політичних санкцій із Росії.

Турбйорн Ягланд. Фото: Рейтерс.

Генсек Ради Європи Турбйорн Ягланд не полишає спроб повернути Росію в ПАРЄ. І це попри те, що Кремль не виконав для цього жодних умов. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

У п’ятницю, 20 жовтня Турбйорн Ягланд прибув із візитом до Москви. І вже заявив, що обговорюватиме тут відновлення прав російської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи. Те, що генсек організації зайняв проросійську позицію, стало відомо ще минуло тижня під час сесії ПАРЄ. Усе начебто через те, що Москва відмовляється платити членські внески до повернення своєї делегації.

11 жовтня ПАРЄ зробила перший крок до зняття політичних санкцій із Росії. На своєму засіданні затвердила резолюцію про синхронізацію роботи двох статутних органів Ради Європи – парламентської асамблеї і комітету міністрів. Документ пропонує гармонізувати правила участі країн-членів в обох органах. А це означає, що всі обмеження, накладені на росіян у ПАРЄ, мають бути скасовані, бо в Комітеті міністрів санкцій проти Москви немає.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...