Заради пляшки самогону: Озброєні терористи "ДНР" масово тікають з позицій

Бойовики прагнуть розваг і заради цього залишають позиції.

Ілюстрація: ЖЖ

В окупованому Донецьку все частіше фіксуються випадки самовільного залишення найманцями "ДНР" розташування частин заради покупки алкоголю і розваг. Після "відпочинку" на "гражданці" озброєні бойовики нерідко починають "з'ясовувати стосунки" з місцевими жителями, повідомляють Патріоти України.

Як зазначає координатор групи "ІС" Дмитро Тимчук, представники "республіканської" комендатури в Донецьку в закритому циркулярі на ім'я "коменданта гарнізону" скаржаться на постійне порушення дисципліни бойовиками. Зокрема, в документі повідомляється, що почастішали випадки залишення розташування частин "з метою придбання і розпивання алкогольних напоїв, а також на винос зброї за межі підрозділів, неохайний зовнішній вигляд і почастішали конфлікти" з мирними жителями.

У документі навіть вказаний список затриманих з частин і підрозділів в Донецьку. Також повідомляється, що в окремому танковому батальйоні "Дизель" "1-го АК ДНР" стартувала масштабна перевірка технічного стану техніки і озброєння. Керівництво бойовиків підозрює найманців в умисному пошкодженні військової техніки для неучасті в бойових діях.

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...