Заради реформ: Саша Боровик анонсував похід команди Саакашвілі до Ради (відео)

Заступник голови Одещини впевнений, що Україна потребує нового реформаторського уряду.

Саша Боровик. Фото: скрін відео

Колишній президент Грузії, а нині голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі візьме участь у наступних виборах в Україні. Таку заяву зробив заступник губернатора Одеської області Олександр Боровик в ефірі політичної програми "Чорне дзеркало" в п'ятницю ввечері, інформують Патріоти України.

"Я асоціюю нашого лідера з новою динамікою суспільства. Я думаю, що якщо будуть вибори, то такий політик, як Саакашвілі, буде на чолі якоїсь нової політичної сили", - говорить Боровик.

Відповідаючи на уточнююче запитання заступник голови Одеської області сказав: "Якщо будуть нові вибори в Україні, ми обов'язково будемо на них представлені".

"Не коректно вибрана назва для цього відео сегмента, але суть повинна бути зрозуміла. Потрібно говорити про зміну уряду і можна говорити про нові вибори. І якщо вони будуть, ми зробимо все, щоб реформаторський блок отримав більшість у парламенті, і новий реформаторський уряд мав карт-бланш від суспільства і повну підтримку від нового парламенту", - написав Боровик на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо немає впевненості в тому, що це відбудеться - нові вибори проводити не варто. Але треба розуміти, що без такого оновлення та очищення - наші шанси на успіх не очевидні. Для того, щоб це відбулося повинні будуть під прапором антикорупційних і сміливих економічних реформ мобілізуватися всі - інакше нам не перемогти демагогів, популістів, корупціонерів та олігархів", - пише заступник глави Одеської ОДА.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...